Privacy Policy


1. Budget BelgiŽ gegevensbescherming

   We vragen naar uw naam, telefoonnummer en e-mail adres. Dit helpt ons uw reservering te verwerken, u te contacteren indien we problemen hebben met uw aanvraag of om u een elektronische bevestiging van de reservering te sturen. Indien u over een BCN nummer beschikt, linken we uw lidmaatschapsnummer met de informatie die we bewaren in onze grote klantengegevensbank teneinde uw boeking sneller te laten verlopen.

   We gebruiken de volgende beleidsregels met betrekking tot de bescherming van klantengegevens:

   We zullen de persoonlijke informatie die via deze website bekomen wordt, bewaren bij onze gegevens, teneinde ons te helpen bij het bijhouden en verbeteren van onze administratie en het beheer van onze wagenverhuur activiteit. Uw persoonlijke informatie zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, tenzij u ons daarvoor uw toestemming heeft gegeven.

   De klanten mogen ten allen tijde de informatie die over hun bestaat inzien en er de nodige verbeteringen in aanbrengen om de gegevens te actualiseren.
   Om de informatie in te zien, contacteert u Budget Rent a Car,Kolonel Bourgstraat 122/7, 1140 Brussel. met vermelding van uw naam en adres.

   [Mechanism for correction/removal of data]
2. Welke gegevens houdt Budget Belgium bij ?
   IP adres: We bewaren uw IP adres wanneer u onze website bezoekt. Dit identificeert enkel uw ISP (Internet Service Provider) en bevat geen informatie over uzelf als individu. We gebruiken deze informatie om een beter inzicht te krijgen over de oorsprong van ons websiteverkeer.


3. Hoe beschermt Budget Europe Ltd uw gegevens ?
   Als er een veiligheidssysteem nodig is om informatie zoals kredietkaartgegevens te beschermen, kunnen we Secure Socket Layer (SSL) technologie gebruiken.


4. Budget Europe Ltd on-line promoties
   Neemt u deel aan wedstrijden die we langs onze website bieden, dan vragen we u bepaalde persoonlijke informatie in te brengen zodat we u kunnen verwittigen indien nodig. De exacte voorwaarden en bepalingen of reglementering van iedere wedstrijd / prijstrekking zal op dat ogenblik gepubliceerd worden en deze kunnen variŽren per evenement. Indien een prijs via derden wordt aangeboden, kan het zijn dat we informatie dienen door te geven aan de betrokken derden teneinde de prijsverdeling te vergemakkelijken.


5. Budget Europe Ltd on-line studie
   Wanneer u deelneemt aan on-line studies, kan u verzocht worden bepaalde persoonlijke gegevens te vermelden, bijvoorbeeld demografische gegevens zoals leeftijd en/of inkomen. U kunt deze gegevens allemaal al dan niet doorgeven, zoals u wenst. De resultaten van dergelijke studies zullen enkel aangewend worden om het uitzicht en de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren en niet voor andere doeleinden.
6. Informatie over auteursrechten met betrekking tot de afbeeldingen van het wagenpark binnen het digitale goed van Avis
  Automobielbeelden, Auteursrecht 2000 - 2016 izmo, Inc. Alle rechten voorbehouden. De hierin opgenomen automobielbeelden die eigendom zijn van izmo, Inc. worden beschermd door de Amerikaanse en internationale auteursrechten. Het benaderen en gebruik van deze beelden wordt beperkt door algemene voorwaarden van een aparte licentieovereenkomst. Elk(e) ongeoorloofd(e) gebruik, reproductie, distributie, opname of wijziging van deze beelden is strikt verboden.

  © Budget