Afhaling
Inlevering

Budget Travel Partner


Wenst u een 24 h/24 reisbijstand als u met ons reist?

U krijgt, telefonisch of per email, waardevolle hulp en advies, wanneer u zich aanmeldt voor Budget Travel Partner. Waar u ook gaat, onze toegewijde medewerkers staan voor u klaar.


Wat kan Budget Travel Partner voor mij betekenen?

Vertaaldiensten
Ooit geworsteld met de lokale taal op uw reis? Travel Partner verbindt u telefonisch met een vertaaldienst, waardoor u mondeling vertalingen ontvangt van of naar een enorm aantal aan lokale en nationale talen. Onze vertalers kunnen ook direct spreken met de persoon waarmee u probeert te communiceren, op elk moment van de dag of nacht, en zorgt ervoor dat alles duidelijk wordt begrepen.

Verloren voorwerpen
Verloren bagage? Budget Travel Partner kan helpen bij het rapporteren en traceren van verloren bagage, met inbegrip van de contacten met uw luchtvaartmaatschappij en het verstrekken van updates.

Wij kunnen u ook helpen bij:

• Melden van alle verloren of gestolen krediet- en betaalkaarten en u tevens adviseren over de te volgen procedure.
• Melden van verloren of gestolen mobiele telefoons of tabletten.
• Bezorgen van het telefoonnummer, adres en openingstijden van de dichtstbijzijnde ambassade of het consulaat, evenals het bieden van ondersteuning voor het regelen van een vervangend paspoort

Telefoongids
Waarom tijd verspillen aan het opzoeken van adressen of contactgegevens van lokale restaurants, hotels, ziekenhuizen of musea? Wij doen dit in uw plaats zodat u volledig kan genieten van uw uitstap.

Real-time vluchtinformatie
Je bent onderweg naar de luchthaven en moet uw huurwagen nog inleveren ... zou het niet leuk zijn om te weten dat je nog wat tijd hebt om te ontspannen in de lounge of dat je nog een beetje kan winkelen alvorens aan boord te gaan?

Wat moet ik doen om Budget Travel Partner te verkrijgen?

Budget Travel Partner is verkrijgbaar op alle deelnemende locaties in Europa.
U kunt Budget Travel Partner toevoegen tijdens uw online reservatie door simpelweg deze extra dienst aan te vinken (bij de deelnemende agentschappen)

U kunt ook Travel Partner toevoegen wanneer u telefonisch een reservering maakt, of aan de balie van het agentschap waar u de wagen ophaalt.